Gazduire

9 octombrie 2007
 Tam tam tam …. vorbesc despre gazduire desi, eu folosesc una gratuita. Pai vorbec , pentru ca ma gandesc si o sa il trec pe ceva .ro sau .org sau .com
 Asa ca am inceput cautarea. Am gasit cateva siteuri care au dupa parerea mea oferta buna. Acum acest articol se va referi la optiuni si la care mi se pare mie mai buna. Voi puteti sa alegeti orice.
 Prima mea oprire a fost ABC Team Hosting. Au o oferta speciala pentru a gazdui un blog pe platforma cel mai des folosita si anume WordPress.
 Spaiul oferit de ei mi se pare destul, dar acum nu stiu cat trafic se genereaza in general pe o pagina. Care ar fi un raport pe vizitator si cati kbs sau mbs se folosesc. Cred ca 10Gb lunar mi se par cam putini. – aici astept experiente personale-. Pretul de 35 de mii  la 3 luni ar veni cam 11,5 lei pe luna deci acceptabil.  
  Sa zic oare ca aceea cautare a mea sa terminat ? Probabil ca nu dar ceva ma pus pe ganduri. Acel ceva fiind  Blue Host . Cei de la blue host m-au surprins intr-un mod foarte bun. Cea mai buna oferta de hosting. Acum nu ma refer pentru blog neaparat, pentru un intreg site. Pentru 7 $ = 15 lei au multe. Iar cand zic multe intrati sa va convingeti singuri. A era sa uit domeniu .com gratuir la gazduire pe un an @ 7 $.
 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X