Ce este ” Secretul “

6 octombrie 2007
  De curand am dat de un film peste hub numit : The Secret. Nimic special in nume doar ca avea un tag foarte interesant – un film ce iti poate schimba viata – si mi-am zis ok hai sa vedem.
   Dupa ce am vazut acest film, am luat putin timp sa ma gandesc la atitudinea mea si la modul in care privesc lucrurile. Aparent atentia mea este indreptata spre toata lucrurile care nu le am in viata mea si nu m-am oprit niciodata sa fiu recunoscator pentru ceea ce am.
  Filmul spune ca exista o lege in univers aplicabila tuturor lucrurilor si fiintelor ce se afla in el si anume  " Legea atractiei ". Nu.. nu are nici o treaba cu legea gravitatiei. Filmul adica mai bine zis documentarul este foarte bine facut. Acum nu stiu ce sa zic cat adevar este in toata povestea ei spun ca daca iti doresti ceva cu adevarat si daca urmezi anumit pasi universul iti va da acel lucru pe care il doresti.
 E greu de explicat nici eu inca nu am inteles bine. Cautati filmul " the secret " sau " secretul " oricum sunt sigur ca il veti gasi undeva pe un hub. Vizionatil si poate imi lasati si mie un comentariu, daca va placut daca va facut sa cautati mai multe. 
Pentru o mai buna intelegere acelor care se intampla in film treceti si pe aici  

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X