Review Torrents

22 septembrie 2007

 Ok bun, revenim la categoria torrente si " piraterie " sa zicem. Nu vreau sa zic ca promovez aceasta atitudine dar ramane la latitudinea fiecaruia daca dati jos ceva de pe siteuri sau nu.

  Nu stiu sa zic care ar fi cele mai bune. Sunt multe trackere in Romania dar prefer sa numesc doar cateva, cateva pe care sunt si eu.

  Daca e vorba de viteza as incepe cu Filezone , dar pana si viteza depinde de banda pe care o ai.  ISP meu imi ofera banda de 5 mb/s si am reusit sa scot de pe Filezone cu  2-3 mb/s ceea ce nu e rau iar in majoritate timpului plus 1 mb.

  Trebuie sa inculd in acest topic SceneLinks  si Bittorrents , cel din urma fiind primul tracker din tara pe care am avut cont.

  De aminti este faptul noi doar transmitem mai departe ce gasim pe alte trackere. Nu avem grupuri care sa scoata releasuri si nici crackeri – iar daca avem nu sunt multi- doar ce mai scoate un tracker dar si ei fac selectii si dau mai departe.

  Mai sunt si cei de la Hertza care au deschis trackerul , nu stiu ce sa zic despre viteza, momentan nu prea am avut cine stie ce

  Daca aveti indoieli in privinta folosirii clientelor de torrente sunt si metode de securitate. Va puteti inregistra pe un tracker extern si dupa aceea puteti bloca toate ip din romania sa se conecteze la voi, astfel scapati de grija celor care urmaresc seederi.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X