Majorat Smiley

12 august 2007
 Moama .. neata .. ce draq sa zic deabia akm scriu ca akm am cam ajuns acasa.
 Tot cheful incepu pe la ora 9 si se termina la 6.  Akm incerc sa-mi revin, sarbatoritul vad k a dormit pe la mine,k nu a mai avut loc acasa, la cati veri are  nu a mai avut si el loc in casa . In fine am ajuns aks pe la 6 ne-am aruncat fiecare pe unde a apucat, la cat de cald ne era, instinctu e sa pui mana pe telecomanda de la aparatu de aer conditionat . Zis si facut sau mai bine pus tavalit pe telecomanda , castigat batalie si pornit aparat de aer conditionat .
 Culmea culmii e ca incept toti sa iti dea mesaje, " a fost belea" , " prea pizda , la anu si mai belea o sa fie" etc. si numai somn nu aveai. Pana la urma am adormit noi pe la 6 juma’ numai ca sa se trezeasca sarbatoritul sa plece in Delta la ora 10. Ia cam taiat tot chefu trezirea asta dupa 4 ore de somn. Dar asta e.
  Ehh chestia , e ca o tipa invitata a mai venit cu cineva pe nume Lilil Sandu akm , am dat si eu pe google k nu sunt un om care sta prea mult la Tv si puii mei am ramas asa putin trasnit .. dar asta e sarbatoritul a avut parte numai de lucruri bune.
   Per total totul a iesit mai mult decat bine a fost superb muzica adecvata, sa inceput putin cam ciudat dar sa ajuns la perfect. A si nota care a pus capac cadoul special din partea colegilor un set de boxe pt masina de 310W.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X