Review – Eusmiley

9 august 2007
 Era si timpul. Blogul eusmiley gazduit aici pe Weblog este creat si administrat de unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.
  Toata nebunia asta cu internetul a inceput prin clasa 9 , cu creat de pagini web si toate cele.. entuziasmati incepeam tot felul de proiecte si tot asa. Acum sa creat o competitie intre noi , un fel de competitie, nici unu nu recunoaste dar amandoi stim ca exista , cel putin in domeniul de web.. oricum revenind la actualul blog de care sper sa se ocupe desi va fi un an mai luuung.
   A .. da blogul.. pai in primul rand nu vreau sa sun nerecunoscator fata de Weblog , dar ne cam limiteaza putin din punct de vedere al designului, noua cel putin ne place sa ne bagam prin codul sursa si sa mai modificam putin templaturile. Deci .. la aspectul design stiu ca s-ar fi descurcat mai bine.
 Continutul este interesant si in acelasi timp haios. Te face sa te intorci in fiecare zi sa te uiti sa vezi ce a mai adaugat,cateodata nici eu nu stiu de unde gaseste materialul pentru blog, filme si ideei.
   Dupa toate cele spuse si dupa ce am mai umblat putin prin articole eu zic ca merita adaugat in lista de " siteuri " a voastra si daca nu il vizitati in fiecare zi macar odata pe saptamana ca nu strica. In special daca aveti multa treaba in cursul zilei iar seara aveti nevoie de un zambet sau sa va mai puneti la curent cu noutatile din diversele domenii existente pe internet.
  Toate cele bune si .. ce sa mai adaug Nota 10 .

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X