Review – Evonet

30 iulie 2007
 Evonet este poate unul dintre cele mai bune servicii de hosting gratuite la aceste moment.
  Personal am reusit sa inregistrez doua conturi pe evonet. Este pur si simplu perfect. Nu prea ai de ce sa te plangi.
  Spatiul pe care ti-l pun la dispozitie este mai mult decat suficient 1 Gb gratuit , posibilitate de a crea subdomenii separate fata de siteul pe care il ai , posibilitatea de a crea adrese de mail pentru utilizatorii siteului tau ca si conturi ftp pentru tine si ei.
  Acces MySql care permite crearea unei baze foarte mari de date , trafic nelimitat si poate ceea ce mi sa parut cel mai interesant este ca daca deja ai un domeniu .ro platit il poti gazdui gratuit prin intermediul lor.
  Daca un domeniu .ro te ajunge sa zic 30 $ pe viata serviciile oferite de ei tin loc pe departe de o gazduire platita.
  Aceleasi servicii care le ofera ei le poti cumpara la preturi intre 5-9 $ pe luna si chiar si atunci cu limita te trafic.
  Singurul lucru este ca poti face rost de un cont mai greu, trebuie ca siteul sa aibe un continut diferit de ceea ce au ei pana acum pentru asta trebuie o descriere foarte buna si un motiv foarte buna pentru care ai ales serviciile lor de hosting… chestii de genul .. " am ales serviciile evonet pentru flexibilatate lor si pentru … " etc. vrajeli ca sa obtii un cont. dupa care totul e simplu si chiar bine.
    Eu zic ca au cele mai bune servicii de hosting gratuit
                                 .
 

 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X